Молодь Львівщини запрошують у Школу суспільно-політичної освіти від Німецького фонду

«Фонд сприяння демократії» та «Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні» запрошує молодь Львівщини взяти участь у навчальних онлайн-тренінгах з топових політичних ідеологій сучасності, які визначають національну та світову політику в ХХІ столітті.

«Школа суспільно-політичної освіти для молоді» – це цікава і безкоштовна можливість розширити свої політичні знання та отримати диплом від «Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні»,- зазначають організатори.

Тренінги проводитимуть досвідчені експерти, викладачі вишів, політологи, громадські активісти та журналісти. Слухачі Школи отримають базові знання щодо становлення сучасних демократичних держав та впливу політичних ідеологій на їх розвиток.

«Після кожної лекції відбуватиметься тестування учасників, яке дозволить оцінити рівень отриманих знань та самоідентифікувати власні політичні погляди», – додають організатори.

«Завдання та цілі «Школи суспільно-політичної освіти для молоді» – спрямовані на формування нової генерації освічених українських виборців та молодих політиків. Ми прагнемо, щоб молоді люди Львівщини не були байдужими до долі власної громади та країни, а ставали рушієм позитивних демократичних змін та авангардом побудови успішної країни, в якій завтра наша молодь захоче жити» – зазначає один з організаторів Школи, політолог Валерій Майданюк.

Він додав, що онлайн лекції відбуватимуться на платформі zoom один-два рази на тиждень.

Заповнити анкету можна за посиланням.

«Важливо, що учасники отримають сертифікати про проходження курсу від «Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні». Для того, щоб отримати сертифікат потрібно відвідати 75% занять. Організаторами буде проводитись контроль відвідування лекцій всіх учасників», – наголосив Валерій Майданюк.

Дедлайн подачі заявок до 1 лютого 2021 року (17:00 год). Старт проекту 2 лютого. Додамо, що про результати відбору відібраних учасників повідомлять на вказану електронну пошту при реєстрації.

Додамо, що регіональним партнером проекту є департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ