На Львівщині 115 добровольців визнано учасниками АТО

На Львівщині 115 бійців добровольчих батальйонів, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції визнано бійцями-добровольцями. Їм видають відповідні посвідчення та надають одноразову грошову допомогу у розмірі 3 тисячі гривень.
Бійцем-добровольцем АТО, згідно з встановленим порядком, може бути визнано особу, яка перебувала або перебуває у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувались для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не ввійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України й інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів та брали безпосередню участь у бойових діях.
Подані особою документи розглядаються на найближчому засіданні комісії, але не пізніше, ніж у місячний строк після подачі документів.
Витяг з протоколу засідання комісії департамент соціального захисту населення Львівської ОДА скеровує в управління соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів для формування списків на виплату допомоги.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ