На Львівщині 8 ракет влучили у підстанції, триває відновлення електропостачання

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про наслідки масованого обстрілу, якого зазнала разом з іншими областями і Львівщина, станом на 18:00.

«15 ракет випустив ворог вранці по Львівській області, 7 з них системи ППО збили, 8 – влучили в енергетичні підстанції», – йдеться у повідомленні.

За словами Козицького, зараз відбувається робота з відновлення електропостачання.

«До кінця доби 90-95% у місті Львові буде відновлено електропостачання. Наразі у місті не працює громадський електротранспорт. Як тільки буде відновлено електропостачання, закурсують і звичні маршрути. Є проблеми у Золочівському і Стрийському районах. Надіюсь, вони будуть вирішені упродовж доби. буде відновлено електропостачання, а з ним і водопостачання. Почала відновлюватись робота операторів мобільного зв’язку», – розповів голова ЛОВА.

Нагадаємо, мешканців Львівщини просять максимально зменшити споживання електрики з 17:00 до 23:00.

Як повідомляли, сьогодні відбулась масована ракетна атака рф по Україні. російська федерація використала 84 крилатих ракети, 24 безпілотних літальних апарати, з них 13 – іранські “Шахід-136”. Знищено 56 цілей. Серед них 43 крилатих ракети та 13 БПЛА ( з них 10 типу “камікадзе”).

15 ракет атакували Львівську область. Частину з них збила ППО.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ