На Львівщині демонтують незаконні рекламні конструкції на дорогах державного значення

Станом на сьогодні на дорогах Львівщини виявили та демонтували 50 незаконних рекламних конструкцій. Демонтовані рекламні носії використають на потреби української армії.

Департамент дорожнього господарства Львівської обласної військової адміністрації скерував листи-попередження власникам рекламних конструкцій щодо необхідності приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства про рекламу та можливості їх демонтажу у випадку виявлених порушень.

“Звертаємо увагу власників рекламних конструкцій на дорогах області, що у зв’язку із вищевикладеним, рекламні конструкції, розміщені без дозвільних документів, з порушенням Типових правил та ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного утримання», відповідно до Закону України «Про рекламу», підлягають демонтажу”, – зазначили у департаменті.

Нагадаємо, що у зв’язку із введенням в Україні режиму воєнного стану згідно Указів Президента України та відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у Львівській області на період дії воєнного стану призупинено розгляд заяв щодо видачі дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Львівської області.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ