На Львівщині можуть посилити контроль за дотриманням карантину

МОЗ України направило у регіони листи з вимогою посилити протиепідемічний контроль через ймовірність нової хвилі коронавірусу. Про це інформують на сайті установи.

У міністерстві розповіли, що за результатами аналізу епідемічної ситуації, стану тестування, темпів вакцинації, а також для стримання епідемії в усіх регіонах посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

«Зараз ситуація із коронавірусною хворобою в Україні контрольована, але ми бачимо тенденцію до зростання і маємо розуміти, що не час розслаблятися. Перемогти епідемію можна, лише докладаючи спільних зусиль. Кожен може носити маски, дистанціюватися від інших і отримати щеплення. Головне — пам’ятати, що ці кроки наближають нас до нормального доепідемічного життя», – сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Зазначається, що відповідний лист надісланий вчора головам обласних та Київської міської державних адміністрації, керівникам обласних структурних підрозділів з питань охорони здоров’я, Національної поліції України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ