На Львівщині показали найкращі результати у боротьбі з корупціонерами

На Львівщині показали найкращі результати у боротьбі з корупціонерами, які «опікувались» обороноздатністю держави.
За перший квартал 2017 року військова прокуратура Західного регіону завершила розслідування у 339 кримінальних провадженнях та скерувала до суду 186 кримінальних проваджень. З них 30 – справи про корумпованих прикордонників і митників, посадовців державних підприємств, які опікувались обороноздатністю держави. За кількістю скерованих до суду обвинувальних актів про корупційні правопорушення Західний регіон є першим по Україні.
Загалом, у першому кварталі 2017 рокуслідчі органи прокуратури розслідували 1008 кримінальних проваджень. З них 339 (34%) були завершені.
Також належний результат забезпечено в розслідуванні та направлені до суду кримінальних проваджень у бюджетній сфері – 3 (2-й результат по Україні). По закінчених кримінальних провадженнях забезпечено відшкодування понад 866 тис грн з понад 1,5 млн грн завданих, що становить 56%. Відтак, упродовж вказаного періоду офіцерами військової прокуратури вжито комплекс заходів щодо підвищення ефективності прокурорсько-слідчої діяльності у зміцненні законності, захисту прав громадян та інтересів держави від неправомірних посягань, виконання визначених законом функцій і завдань.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ