На Львівщині поліпшать заходи з охорони праці

На Львівщині розробили та затвердили Спільні Комплексні Заходи на 2018 рік Головного управління Держпраці області та Львівського обласного управлінням лісового та мисливського господарства. Заходи покликані покращити стан охорони праці та підвищення ефективності здійснення відомчого контролю з метою зниження виробничого травматизму на підприємствах Львівського ОУЛМГ.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Основний акцент зробили на підтримку тісної співпраці між організаціями, проведення спільної роботи зі здійснення превентивних заходів щодо недопущення виробничого травматизму, забезпечення функціонування на підприємствах управління Системи управління охороною праці та ризиками, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи як з працівниками підприємств Львівського ОУЛМГ так і з суб’єктами господарювання, які надають послуги у лісовому господарстві.
Забезпечення координації діяльності органів державної влади, управлінь, організацій та підприємств, співробітництво в галузі безпеки праці разом з пріоритетом життя і здоров’я працівників є одними з основних принципів державної політики в галузі охорони праці.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ