На Львівщині триває благодійний проект «Рука допомоги»

У Львівській області триває реалізація проекту «Рука допомоги», який втілюється Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку. На сьогодні учасниками проекту є понад 600 членів малозабезпечених сімей та переселенців, які мешкають в області.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Пілотний проект направлений на подолання бідності та безробіття серед малозабезпечених та переселенців із зони АТО. Відтак учасники проекту можуть влаштуватись на роботу, безкоштовно пройшовши навчання, взяти участь в оплачуваних громадських роботах, та реалізувати свої бізнес-ідеї.
За час дії проекту фінансову допомогу на закупівлю необхідного обладнання для започаткування власної справи отримали 16 членів малозабезпечених родин та переселенців. Мешканці Львівщини реалізовують свої бізнес ідеї у найрізноманітніших сферах – краси, громадського харчування, туризмі, аграрному секторі, пасажирських перевезеннях, деревообробному виробництві та інших напрямках.
Окрім цього за сприяння проекту працевлаштували 209 осіб, до громадських робіт залучили – 22 особи.
Детальнішу інформацію щодо участі у проекті «Рука допомоги» можна отримати у Департаменті соціального захисту Львівської ОДА.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ