На Львівщині виявили нетверезого водія автобуса «Школярик»

Якщо ви виявили факт неналежного надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зареєструвати своє звернення за номером «Гарячої лінії області» – 112.

20.09.2023 року враховуючи звернення мешканців Городоцької громади стосовно порушення правил перевезення учнів, водієм автобуса «Школярик», нашим управлінням організовано перевірку наведених у зверненнях фактів.

Про це пише управління транспорту ЛОВА.

В ході перевірки працівниками Укртрансбезпека на транспорті складено 1 акт щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів).

Крім цього, під час проведення перевірки виявлено ознаки алкогольного сп’яніння водія, який керував автобусом «Школярик». Після цього до спільних заходів було залучено працівників Городоцького РВ Поліція Львівської області.

В присутності інспекторів поліції зазначеному водію запропоновано пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager. Після відмови водія пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager, його було доставлено в один із медичних закладів Львівщини. Висновок лікаря показав 0,98 проміле алкоголю у крові водія

На правопорушника інспекторами Городоцького РВ патрульної поліції складено протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Якщо ви виявили факт неналежного надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зареєструвати своє звернення за номером «Гарячої лінії області» – 112.

Також хочемо відзначити та висловити окрему подяку за пильність інсперкторам відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ