На Львівщині виявили проживання в готелі без держреєстрації

У ході проведення контрольно-перевірочних заходів суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність в сфері готельного бізнесу працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Львівській області встановлено факт надання послуг з проживання в готельному комплексі без державної реєстрації.

Під час проведення фактичної перевірки складено матеріали щодо адміністративного правопорушення відповідно до ч.1 ст.164 КУпАП стосовно особи, що надавала послуги з проживання, які скеровано у суд для вжиття відповідних заходів в межах компетенції.

Як зазначають податківці, вказане правопорушення передбачає відповідальність у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17000-34000 гривень).

Головне управління ДПС у області наголошує платникам податків про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг), оскільки державна реєстрація суб’єктів господарювання – обов’язкова та базова умова здійснення усіх видів підприємницької діяльності.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ