На Львівщині збільшать термін комендантської години !!!

На окремих ділянках доріг, зокрема на кільцевій Львова, під час сигналу «Повітряна тривога» в період комендантської години буде обмежений рух.

На Львівщині збільшать термін комендантської години.

Про це повідомив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик за підсумками безпекових рішень за результатами засідання Ради оборони Львівщини.

Зокрема у області буде:

– розгортання додаткових блокпостів

Спрямоване на посилення контррозвідувального режиму. Це робиться для підвищення безпеки мешканців регіону напередодні опалювального сезону та на фоні регулярних обстрілів ракетами і дронами.

– на окремих ділянках автошляхів області, зокрема на кільцевій Львова, під час сигналу «Повітряна тривога» в період комендантської години за окремою командою ПвК «Захід» Повітряних Сил ЗСУ буде здійснюватись обмежений рух вантажного, великогабаритного транспорту, мотоциклів, скутерів – всього транспорту, який видає високий рівень шуму.

“Робимо це для того, щоб наші оборонці неба могли ефективно виявляти шахеди. Просимо з розумінням поставитись до обмежень. Вони будуть короткотривалими та на окремих ділянках доріг.

– Анонсую і можливу зміну часу комендантської години в найближчому майбутньому.

На окремих ділянках доріг, зокрема на кільцевій Львова, під час сигналу «Повітряна тривога» в період комендантської години буде обмежений рух.

Оскільки забезпечення режимних питань, безпекових питань має зв’язок із світловою порою доби, з наближенням зимового періоду цей час буде переглянутий.

Окремо звертаюсь до мешканців та гостей області:

Звертайте увагу та за необхідності повідомляйте правоохоронні органи про осіб, які здійснюють фото чи відео фіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури, виявлення підозрілих речей чи автівок, можливих нових сусідів з підозрілою поведінкою.

Спільно здолаємо ворога!”, – йдеться у повідомленні Годика.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ