На Львівщину завітає делегація євродепутатів

Упродовж 29-30 червня на Львівщині перебуватиме делегація євродепутатів, які візьмуть участь у Третій зустрічі робочої групи Україна-ЄС з підтримки децентралізації.
У межах візиту 29 червня у м. Львові відбудеться зустріч європейських делегатів з керівництвом Львівської області, презентація ініціативи розробки макрорегіональної стратегії Європейського союзу для регіону Карпат, брифінг за участю керівництва області та голови делегації євро депутатів.
30 червня у Східноєвропейському колегіумі місцевої та регіонального самоврядування у м. Хирові, Старосамбірського району Львівської області відбуватиметься Третя зустрічі робочої групи Україна-ЄС з підтримки децентралізації.
Під час заходу запланували обговорення таких важливих тем, як «Реформа децентралізації в Україні: загальний розвиток, досягнення, проблеми» та «Нарощування потенціалу через обмін досвідом та співпрацю на місцевому рівні між ЄС та Україною». Після того відбудеться засідання круглого столу на тему: «Децентралізація повноважень та розвиток місцевої демократії України та ЄС. Підсумки та подальші перспективи».
Серед європейських гостей будуть представник CIVEX, спеціальний радник комісара Ханна в регіонах і містах країн, охоплених політикою сусідства, Ф. Шаусбергер, генеральний секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи А. Кіфер; представники Комітету регіонів ЄС А. Абромавічус та А. Ядла; програмний директор U-EAD з Європою від GIZ Б. Файгель. Очолить європейських делегатів президент Комітету регіонів ЄС М. Маркулла.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ