Націоналісти провели акцію під стінами Львівської ОДА

30 травня  біля Львівської обласної Держадміністрації пройшла акція з передачею звернення до голови Львівської обласної ради з вимогою до депутатів винести на розгляд сесії Львівської обласної ради та прийняти звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України негайно підписати Закон України «Про амністію у 2016 році».
Окрім цього, під час сесії Львівської обласної ради активісти прийшли на сесію облради, щоб передати депутатам свої звернення.
Зокрема, націоналізація російського капіталу в Україні, припинення постійного зростання тарифів з оплати комунальних послуг та продовження діючого мораторію на продаж землі до врегулювання економічної та соціально-політичної ситуації в країні.
Акція відбулась за участі представників ВО «Свобода», «Національного корпусу», «Правого Сектору» та ВГО «Сокіл».
Перед учасниками акції протесту виступив екс-віце-спікер Верховної Ради, депутат Львівської облради Руслан Кошулинський, який наголосив, що зараз націоналісти об’єднались задля відродження України. Представник «Правого Сектору» під час акції пояснив, що націоналісти не можуть мовчати, коли олігархи продовжують розкрадати Україну. Керівник «Національного корпусу» Львівщини Святослав Сірий пояснив, що націоналісти – це люди, на яких лежить відповідальність за Україну.
Окрім цього, учасники, також, проводять акцію під стінами Львівської міської ради з вимогами до міського голови А. Садового щодо вирішення проблеми сміттєвого колапсу та попередження екологічної катастрофи у Львові.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ