Надання безоплатних консультацій громадян із питань відновлення платоспроможності фізичних осіб

Асоціація правників України за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» реалізує проект «Надання безоплатних консультацій вразливим групам населення з питань відновлення платоспроможності фізичних осіб».

У рамках даного проекту на безоплатній основі в телефонному режимі та електронною поштою щовівторка та щочетверга з 13:00 год. до 18:00 год. надаються консультації громадянам, які потрапили у складну життєву ситуацію та потребують допомоги у питаннях відновлення платоспроможності.

Консультування надається зокрема з питань визначення можливості застосування реструктуризації кредитних зобов’язань згідно вимог Кодексу України з процедур банкрутства, проведення розрахунків орієнтовних сум та строків погашення боргів або щодо альтернативних шляхів погашення заборгованості.

Для отримання безкоштовної консультацій необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті Асоціації правників України за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSctP3FbMT7AouKGZY…/viewform, або за номером телефону: 0 800 33 94 64.

Детальніше про проєкт можна дізнатись за посиланням: https://uba.ua/ukr/projects/75/.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ