Не купуйте віртуальні автомобілі за реальні гроші

Поліцейські попереджають: інтернет-шахраї пропонують віртуальні автомобілі за реальні гроші. Надсилаючи кошти у якості передоплати чи завдатку, довірливі громадяни ризикують залишитися і без них, і без транспортного засобу. Про повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.
Убезпечити себе від таких шахрайств просто. Не слід спокушатися надто низькими цінами на транспортні засоби, які продають через мережу Інтернет. Вже сам факт явно заниженої вартості має викликати сумніви: чи дійсно з ними усе гаразд?
Найкращий спосіб уникнути шахрайства – не зважуватись на дистанційну купівлю такого недешевого товару, як автомобіль. Якщо зважились його придбати за оголошенням, не пошкодуйте грошей і часу, поїдьте до покупця і, насамперед, переконайтесь, що машина дійсно існує та у якому вона технічному стані. Потім через котрийсь із сервісних центрів МВС України дізнайтеся, чи автомобіль не є «проблемним». І у жодному разі не переказуйте кошти шахраям, які вимагають завдаток чи передоплату.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ