«Нова пошта» безкоштовно обслуговує лікарні, дитбудинки та військовослужбовців

«Нова пошта» буде безкоштовно доставляти все необхідне для боротьби з коронавірусом до лікарень, дитячих будинків, військовослужбовців та усіх, хто того потребує, повідомляє прес-служба компанії.

«Відтепер ми спільно з громадськими організаціями та благодійними фондами безкоштовно доставляємо засоби індивідуального захисту та все необхідне для боротьби з вірусом до медичних закладів, дитячих будинків, військовослужбовців та незахищених верств населення», – кажуть у компанії.

“Нова пошта” запрошує до участі у проєкті неприбуткові організації (волонтерські організації та благодійні фонди), які виготовляють та розповсюджують безкоштовно засоби індивідуального захисту. Також просить долучатися чинних учасників програми «Гуманітарна пошта України», які будуть розповсюджувати засоби захисту.

Нагадаємо, що 15 березня співзасновники «Нової пошти» виділили 25 млн грн для медичних матеріалів та обладнання. Кошти підуть на потреби лікарень Полтави та Полтавської області. І це не вперше керівництво «Нової пошти» допомагає українцям у скрутні часи. Підприємці також просять інших українських та іноземних бізнесменів долучатися до матеріальної допомоги у період коронавірусу.

Також з 18 березня Нова пошта скасувала плату за зберігання посилок клієнтів до 3 квітня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ