Обласна влада Львівщини більше уваги приділятиме підліткам

В Україні розпочали реалізацію пілотного проекту «Сприяння інтеграції послуг, орієнтованих на підлітків, в систему первинної медико-санітарної допомоги в межах поточної реформи системи охорони здоров’я в Україні», який впроваджує Українська фундація громадського здоров’я за підтримки ЮНІСЕФ.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Пілотними регіонами з реалізації проекту обрано Львівську та Полтавську області. Мета проекту – підтримка МОЗ в інтеграції послуг, орієнтованих на підлітків, в систему первинної медико-санітарної допомоги для покращення здоров’я підлітків.
У медико-соціальному центрі «Діалог» відбулась зустріч робочої групи проекту. Під час зустрічі учасники групи ознайомились з роботою Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення та медико-соціального центру «Діалог» та порушили питання щодо впровадження проекту у Львівській області, визначення пілотних територій та медичних закладів, що братимуть участь у проекті та створення місцевої консультативної групи з питань здоров’я підлітків.
Окрім того, обговорили проведення досліджень щодо оцінки людського потенціалу та картування послуг, навчання медичних працівників, пілотування моделі надання медичних послуг для підлітків та залучення підлітків до реалізації проекту.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ