Оцінювання мікропроектів місцевого розвитку-2017 завершено

Експерти, які оцінювали мікропроекти місцевого розвитку на 2017 рік, 3 березня, завершили роботу над поданими проектами.
Як зазначив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічних зв’язків, відповідно до рішення Конкурсної ради всі експерти отримали доступи до сформованих пакетів документів за різними пріоритетами і у встановлений термін чітко виконали своє завдання.
Відтак секретаріат, відповідно до програми конкурсу, впродовж 5 робочих днів має опрацювати результати оцінки і сформувати рейтинги потенційних переможців у розрізі визначених пріоритетів та винести їх на розгляд Конкурсної ради.
Впродовж 13-14 березня на сайті обласної ради будуть розміщені переліки потенційних переможців, які до 30 березня зобов’язані надати секретаріату рішення сесій місцевих рад (пооб`єктно) про бюджетне співфінансування, надіславши підтверджуючі документи на електронну адресу: microproekt@gmail.com Важливо виконати цю норму, оскільки ті конкурсанти, які не подадуть відповідних рішень місцевих рад, будуть виключені з переліку переможців».
Нагадаємо, на конкурс мікропроектів зареєстровано 1300 заявок.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ