Окупанти 4 рази обстріляли позиції українських військових

5 січня, на Донбасі з боку проросійських бойовиків було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, на Приазов’ї, неподалік населених пунктів Гнутове та Водяне збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

“Поблизу Авдіївки ворог здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета, а біля Пищевика – зі стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” спостерігалася тиша”, – зауважили у штабі ООС.

На передовій також повідомили, що від початку поточної доби, 6 січня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

“Так, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік позицій наших захисників з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, а також – великокаліберного кулемета. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає”, – наголосили в ООС.

Також додається, що про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

У штабі запевняють, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ