Окупанти 5 разів обстріляли позиції українських військових

15 січня проросійські бойовики в районі проведення операції Об’єднаних сил п’ять разів порушили режим припинення вогню й поранили захисника України.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” поруч із населеними пунктами Гнутове і Талаківка збройні формування Російської Федерації декілька разів відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподалік Трудівського противник здійснив в бік наших позицій кілька черг зі стрілецької зброї.

“Внаслідок пострілів, один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїна було швидко доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога”, – повідомили в ООС.

На передовій також додали, що поблизу Південного, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, російсько-окупаційні війська вели вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

“На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ”, – зауважили у штабі.

Від початку поточної доби, 16 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ