Окупанти 6 разів обстріляли позиції українських військових

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 10 червня 2021 року.

З метою подальших звинувачень української сторони у порушенні режиму припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують вести провокаційні обстріли позицій Об’єднаних сил.
Від початку доби, 10 червня, зафіксовані 6 порушень режиму припинення вогню.
Зокрема, біля ШУМІВ окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру.
Неподалік населеного пункту НОВГОРОДСЬКЕ противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
У районі ПРИЧЕПИЛІВКИ ворог здійснив обстріл з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Біля ВОДЯНОГО російсько-окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.
А поблизу СТАРОГНАТІВКИ окупаційні війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну оперативно надали необхідну медичну допомогу та доправили до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – середньої тяжкості.
На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.
В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання інші складові сил оборони.
Піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 10 гектарів території та передали на знищення 77 вибухонебезпечних предметів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ