Окупанти на Донбасі знову порушили перемир’я

Минулої доби, 4 серпня, проросійські бойовики вкотре порушили домовленості щодо припинення вогню на лінії розмежування. Сьогодні, 5 серпня, також було зафіксовано обстріл

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на пресцентр штабу ООС.

Збройні формування Російської Федерації знову здійснили три провокативні поодинокі постріли в бік українських позицій. Зокрема вночі противник один раз вистрілив з ручного протитанкового гранатомету неподалік населеного пункту Піски. А пізніше, поблизу Майорського ворог, спробував спровокувати наших воїнів одним пострілом з підствольного гранатомету. Таку ж тактику застосував і біля Луганського.

“Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога, українські воїни на дії противника вогонь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед наших захисників немає”, – зазначили у штабі.

Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів з боку збройних формувань РФ було зафіксовано один обстріл. Так, двома пострілами з підствольного гранатомету противник провокував наших воїнів поблизу Шумів. Проте вогонь у відповідь українські захисники не відкривали.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ