Окупанти за добу 5 разів порушили режим тиші

18 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували п’ять порушень режиму припинення вогню.

“Поблизу Водяного на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік наших позицій з мінометів 120-го калібру. На цьому напрямку ворог вдруге за кілька тижнів вдався до дистанційного мінування українських позицій. Так, окупанти закинули 12 заборонених мін ПОМ-2, використавши ПКМ-1. Тричі противник порушив режим припинення вогню і неподалік Авдіївки. Для провокації наших воїнів спершу застосував ручний протитанковий та підствольний гранатомети, а згодом – стрілецьку зброю”, – наголосили у штабі.

Там також додали, що на решті ділянок лінії розмежування ситуація залишається спокійною.

При цьому самі постріли окупантів були неприцільними та не несли загрози життю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

“Серед наших захисників бойових втрат та поранень немає. Від початку поточної доби, 19 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша”, – кажуть військові.

Також зазначається, що минулої доби через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1106 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 437 осіб. Через КПВВ “Новотроїцьке” – 136 та 56 осіб відповідно.

“Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5049 транспортних засобів та 4951 особа. Також було затримано 1 особу, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців”, – розповіли у штабі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ