Онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів

У п’ятницю, 18 травня 2018 року, на освітній платформі EdEra розпочалась реєстрація на онлайн-курс з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів. Про це повідомляється на сайті Міністерства освіти та науки.
Курс зацікавить вчителів, які хочуть більше дізнатися про навчання дітей з особливими освітніми потребами і підвищити якість викладання в інклюзивних класах. У рамках курсу лектори розкажуть, як зробити навчання в інклюзивному класі ефективним, яку лексику потрібно використовувати, як протидіяти булінгу та формувати діалог з батьками учнів інклюзивного класу.
Загалом курс поділений на шість модулів, які можна проходити у будь-який зручний час. Крім того, реєстрація буде відкрита постійно, щоб кожен охочий міг долучитися до навчання.
Проходити онлайн-курс не обов’язково, однак він буде корисним для вчителів, які працюють (чи працюватимуть) в інклюзивних класах, керівників навчальних закладів, батьків, які виховують дітей з особливими освітніми потребами, а також усіх, хто цікавиться інклюзивною освітою.
Зареєструватись на курс можна на сайті освітньої платформи EdEra:
https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:EdEra-SmartOsvita+Inc+1/about
Більше новин на: https://yavoriv-info.com.ua

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ