«Ощадбанк» 2 дні не прийматиме платежі

«Ощадбанк» призупиняє прийом комунальних та інших платежів через свої відділення в суботу, 16 грудня 2017 року і у неділю, 17 грудня 2017 року, у зв’язку з переходом на новий план рахунків бухгалтерського обліку.
«У суботу 16 грудня і неділю 17 грудня відділення працюватимуть у режимі консультацій. Комунальні та інші платежі, за винятком платежів за кредитами, можна здійснити в інформаційно-платіжних терміналах і системі «Ощад 24/7», – повідомила прес-служба банку.
За інформацією банку, операції з платіжними картками в банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах і торгово-сервісній мережі в цей період будуть проводитися в звичайному режимі без обмежень. Водночас можливо часткове обмеження функціонала онлайн-сервісів «Ощад 24/7» у частині перегляду залишків за поточними, кредитними та депозитними рахунками і проведення операцій з ними.
Перехід на новий план рахунків здійснюється відповідно до рішення Національного банку і передбачає зміну номерів клієнтських рахунків. Про зміну номерів рахунків юридичних осіб банк направить письмові повідомлення, водночас фізичні особи будуть поінформовані за допомогою оголошень у відділеннях, інформації на офіційному сайті, веб-банкінгу та SMS-повідомлень.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ