Пальне на АЗС дорожчати не буде

Зараз в Україні сформувався певний потенціал для зниження цін на бензин, дизпаливо і скраплений газ. Це стало можливим завдяки зменшенню вартості нафтопродуктів на кордоні та посиленню гривні.
Потенціал до зниження цін на пальне наразі становить від 30 до 90 копійок, в залежності від марки, однак, чи буде він реалізований на АЗС та у який саме спосіб — покаже час.
Що стосується бензину і дизельного палива, то, скоріше за все, ми побачимо лише збільшення знижок, які надаються покупцям у великих роздрібних мережах за програмами лояльності.
Що стосується скрапленого газу, то тут ситуація була достатньо напруженою, оскільки не було відомо, чи відновиться постачання російського ресурсу через зміну митних правил для тих компаній, які здійснюють експорт українським контрагентам.
Але з 15 числа очікується відновлення постачання, якщо не в повному обсязі, то в достатній кількості для того, щоб тренд на зниження вартості зберегти. Скоріше за все, як тільки постачання відновлять, буде спостерігатись певне зниження цін.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ