Патрульна поліція Україна буде виконувати нові функції

З 17 вересня усі послуги в сфері безпеки дорожнього руху надаватиме патрульна поліція. Про це 15 вересня, повідомив Голова Національної поліції України.
Відтепер до компетенції Департаменту патрульної поліції буде відноситись також і контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських та вантажних перевезень, їх супроводження та оформлення усіх необхідних на це документів.
Крім того, патрульна поліція надаватиме послуги з розроблення і видачі в установленому порядку дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Контроль за такими перевезеннями у обласних центрах здійснюватимуть патрулі у містах, а під час міжрегіональних перевезень – Департамент патрульної поліції.
Для якісного надання окремих адміністративних та інших послуг для населення, на офіційному веб-сайті Департаменту патрульної поліції з’являться нові розділи з необхідною інформацією.
За словами глави відомства, для інформування перевізників на офіційних ресурсах буде розміщено інформацію про графік перевірок діяльності перевізників.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ