Патрульні перевірили готовність доріг Львівщини до зими

Згідно результатів комісійного огляду вулично-дорожньої мережі доріг області та міста, патрульні поліцейські видали 58 приписів обов’язкових до виконання. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

У період з 1 по 28 жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції провели осінній комісійний огляд вулиць, доріг і залізничних переїздів Львова та області. Перевірялись готовність виробничих підрозділів до утримання вулично-дорожньої мережі у зимовий період, технічний стан та готовність спеціальної та снігоприбиральної техніки, наявність паливо-мастильних матеріалів, фрикційних та піщано-соляних сумішей з розрахунку потреби на зимове утримання.

Під час обстежень особлива увага зверталась на аварійно-небезпечні ділянки автомобільних доріг, місця концентрації ДТП, наявність заготівлі сумішей на крутих підйомах та спусках, відновлення зовнішнього освітлення, належне утримання смуги відведення та придорожніх територій. Разом із тим, перевірявся стан покриття проїзної частини, зокрема, наявність деформацій у вигляді ямковості, колійності, узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, автопавільйонів.

За результатами перевірки керівникам дорожніх та комунальних організацій видали 58 обов’язкових до виконання приписів щодо усунення виявлених недоліків. До адміністративної відповідальності за незадовільне утримання вулично-дорожньої мережі притягнуто 37 посадових осіб, з них 12 керівників дорожніх, 19 керівників комунальних та 6 залізничних організацій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ