Перелік документів для набуття статусу безробітного: обласний центр зайнятості нагадує про актуальні вакансії

Львівська обласна служба зайнятості працює в штатному режимі та допоможе кожному, хто готовий працювати в тилу, знайти роботу незалежно від наявності у вимушених переселенців трудової книжки, розірваних трудових відносин, місця реєстрації тощо.

Зокрема, відновили реєстрацію безробітних в дистанційному режимі через застосунок «Дія».

Ознайомитися з актуальними вакансіями можна на новому каналі Державного центру зайнятості: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням.

Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, де її опублікують, після цього стартуватиме підбір кандидатів, у тому числі через форми рекрутингу.

Перелік документів для набуття статусу безробітного:

– паспорт;
– ідентифікаційний код;
– документ про освіту;
– трудова книжка;
– військовий квиток.
Додаткову інформацією можна отримати, зателефонувавши на «гарячі лінії» Львівського ОЦЗ:

(032)245 05 45 (понеділок-четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю – з 9.00 до 16.45).

+380966825183 (щоденно з 9.00 до 19.00).

Консультації з питань роботи обласної служби зайнятості, можливостей працевлаштування, реєстрації клієнтів та отримання статусу безробітного також можна отримати за допомогою:

телеграм-каналу Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv;

месенджера Львівської обласної служби зайнятості.

Щоденно на сайті Львівського обласного центру зайнятості оновлюють інформація про наявність вільних робочих місць і вакантних посад. Окрім того, відомості про можливості працевлаштування, а також варіанти роботи на волонтерських засадах оперативно розміщують на профілі «Львівська обласна служба зайнятості» у соціальній мережі «Фейсбук».

У разі виїзду з місця проживання або перебування безробітного за межами країни, можна відмовитися від послуг служби зайнятості. Для цього слід виповнити заяву (бланк за посиланням http://surl.li/bnzcz або http://surl.li/bnzcz) та надіслати на пошту nbox@es.dcz.gov.ua. Унаслідок таких дій буде припинена реєстрація особи як безробітного. Після повернення можна повторно звернутися до служби зайнятості та отримувати послуги в сфері працевлаштування відповідно до норм чинного законодавства.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ