Переможці премії «Найкраща книга Форуму видавців»

14 вересня 2017 року, під час церемонії вручення премії «Найкраща книга Форуму видавців» у Львівському оперному театрі переможців за версією львівського журі оголосила його голова Надія Зелінська.
Відтак, у номінації «Український non-fiction» перемогла книжка Тимура Ворони «Стартап на мільйон. Як українці заробляють на технологіях», видавництво «Vivat». У номінації «Перекладений non-fiction» – книжка Христі Фріланд «Плутократи. Епоха нових багатих і занепад старої системи», видавництво «Наш формат». Переможцем номінації «Навчальна, довідкова, професійна література стала книжка Альберто Каїро «Функціональне мистецтво: вступ до інфографіки та візуалізації», «Видавництво УКУ». У номінації «Візуальна книга» переміг графічний роман Івана Франка, Міхая Тимошенка, Кирила Горішного «Герой поневолі», видавництво «Леополь».
У номінації «Місто» найкращою визнали книжку Катажини Котинської «Львів: перечитування міста», «Видавництво Старого Лева».
Особливу відзнаку Львівського журі отримав арт-бук Ярини Винницької «Наречена», видавництво «Terra Incognita».До слова, нагороди також отримали автори книг від харківського та київського журі у різних номінаціях.
У Львівській опері назвали, хто отримав гран-прі за найкращу книгу Форуму видавців.
1

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ