Переробні підприємства Львівщини можуть стати учасниками безоплатної освітньо-менторської програми

Завдяки програмі мікро-, малі і середні сільськогосподарські підприємства зможуть отримати доступ до інноваційних знань, технологій та іноземних ринків.

За підтримки Програми USAID «АГРО» Агенція інновацій Center42 реалізує акселераційну освітньо-менторську програму для переробних сільськогосподарських підприємств – UA AgroGlobal Accelerator. Окрім безкоштовної навчальної програми, що триватиме 3 місяці, учасники можуть отримати 6-місячний менторський супровід від профільних українських експертів з питань експорту, маркетингу, продажів, залучення грантів тощо.

Прийом заявок – до 6 травня. Безкоштовна програма триватиме з 14 травня по 30 липня 2024 року.

Вимоги до учасників:

мікро-, малі та середні сільськогосподарські переробні підприємства, що зареєстровані та діють в Україні від 1 року і більше;
діючі підприємства, які присутні на ринку та можуть експортувати продукти (послуги);
підприємства, власниками або керівниками яких є жінки, ветерани війни та члени їхніх сімей, люди з інвалідністю, ВПО, молодь до 29 років включно або люди старше 60 років.
Важливо, для того аби долучитися до участі в програмі необхідно мати сформовану команду (щонайменше з 2 осіб) засновників та працівників, які відкриті до наставництва та зацікавлені в розвитку своєї компанії.

Як зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман: «В сучасних умовах вкрай необхідно отримувати знання в галузі переробки аграрної продукції та просування готового продукту на внутрішньому та зовнішніх ринках, а менторський супровід сприятиме професійному зростанню, зменшенню ризиків та підвищенню конкурентоспроможності в агросекторі».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ