Перший в Україні Центр адопції тварин

У вівторок, 6 червня, у Львові відкрили перший в Україні Центр адопції (всиновлення) безпритульних тварин.
Центр запрацює на базі ЛКП «Лев» у Львові на вул. Промисловій, 56 поряд з Першою комунальною ветеринарною клінікою, ветеринарно-стерилізаційним центром для безпритульних тварин та грумінг-салоном.
Подія унікальна не лише для Львова, а й для України, оскільки такий центр всиновлення тварин є у Львові. Унікальність в тому, що тут є шанс на всиновлення тим тваринам, які є не лише в ЛКП «Лев», але які є і в притулку «Милосердя», і на волонтерських перетримках – усі матимуть рівні права на те, щоб знайти нову домівку.
Всі тварини стерилізовані, вакциновані, покупані, чисті, з ветеринарними паспортами. У Центрі адопції відвідувачі зможуть комфортно переглянути базу тварин, які очікують на прилаштування, згодом – познайомитися з обраним собакою чи котом, піти на прогулянку, звикнути одне до одного та швидко оформити усю необхідну документацію і забрати нового улюбленця додому. Крім того, мешканці зможуть отримати поради ветеринара та кінолога щодо адаптації тварини на новому місці, а також щодо навчання, харчування та догляду за новим улюбленцем.
Будівля Центру адопції – це сучасний офіс, переобладнаний на місці старого гаража. На даху будівлі облаштована сонячна електростанція, яка постачатиме електроенергією як сам Центр, так і частково ветеринарну клініку ЛКП «Лев», що розташована у сусідній будівлі.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ