Платіжна система «Нової пошти» НоваПей стала партнером Visa і MasterCard

Компанія НоваПей, яка входить до групи компаній «Нової пошти», першою серед приватних небанківських фінансових установ стала повноправним учасником міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard. Зокрема, першою в регіоні СНД і Південно-Західної Європи у МПС Visa та першою в Україні й Молдові у МПС MasterCard Worldwide, йдеться на сайті «Нової пошти».

Це дозволить компанії працювати з платіжними системами напряму, без посередників, та ефективніше використовувати її можливості для покращення.

До цього НоваПей використовувала технології МПС за посередництвом банків-еквайрів.

«Наша компанія вже досягла певного рівня розвитку й обсягу транзакцій, який дає можливість працювати з лідерами ринку платіжних систем як повноцінний фінансовий партнер. Ставши учасником МПС Visa та MasterCard, НоваПей може тепер проводити прямі розрахунки, більш ефективно будувати технології обробки операцій, розширити функціонал мобільного додатку та онлайн-кабінету Нової пошти для наших клієнтів. А ще це свідчення надійності нашої компанії та довіри з боку міжнародних брендів», – коментує Андрій Кривошапко, СЕО НоваПей.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ