Подорожчав проїзд у приміських маршрутках Львівщини

Із 21 грудня перевізники Львівщини підняли тарифи на проїзд на приміських маршрутах в середньому на 20%. Таке рішення пояснюють негативним впливом карантинних обмежень та вимогою возити лише сидячих пасажирів, через що пасажиропотік впав майже удвічі.

Про це повідомляє zaxid.net

Зокрема, зросли тарифи у напрямках Городка, Пустомитів, Буська, Жовкви, Кам’янки-Бузької, які обслуговують перевізники «Фіакр Львів», «Міра і К», АТП 14630. У маршрутках №140 та 141, які облуговує «Фіакр Львів» тариф підняли на 3-6 грн. Зокрема, новий тариф зі Львова до Городка становить 26 грн, а зі Львова до Пустомит – 16 грн.

Керівник концерну «Екопастранс», який об’єднує згаданих перевізників, Ігор Самардак пояснив, таке рішення пов’язано з карантинними обмеженнями щодо перевезення пасажирів.

«Вартість пального не зросла, трошки зросла мінімальна зарплата, але це не головне. Питання у карантинних вимогах щодо перевезення лише сидячих пасажирів. Загальний пасажиропотік впав удвічі. Щоби зберегти рентабельність, зростання мало би бути щонайменше удвічі, але всі розуміють, що всім важко і отримувати прибутки на докарантинному у рівні ніхто не збирається. Але вийти хоча би на мінімальний нуль мусимо, в іншому разі ми просто станемо», – пояснив Ігор Самардак.

Нагадаємо, що на Яворівщині проїзд подорожчав ще 15 грудня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ