Поліцейські Львівщини закликають громадян неухильно дотримуватись карантинних заходів

Відповідно до наказу Національної поліції України, 4 та 5 квітня правоохоронці проводитимуть комплекс профілактичних заходів у Львові та на території області, спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації, а також забезпечення дотримання карантинних заходів.

Про це йдеться на сторінці у Facebook Відділу комунікації поліції Львівської області.

До відпрацювання будуть залучені співробітники територіальних, оперативних підрозділів, батальйону поліції особливого призначення, батальйону «Львів», інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Участь у заходах також візьмуть військовослужбовці Національної гвардії України.

Особовий склад буде забезпечений індивідуальними засобами захисту: медичними масками, антисептиками, захисними окулярами, рукавичками та респіраторами.

«Я закликаю усіх мешканців Львова та області неухильно дотримуватись правил карантину. Це стосується як громадян, так і суб’єктів підприємницької діяльності. Попереду вихідні і дехто вирішить виїхати на природу, у парки, сквери. Раджу всім ознайомитись з обмеженнями, передбаченими постановою Кабінету Міністрів України, Головного санітарного лікаря України, рішеннями органів місцевого самоврядування – у випадку виявлення порушень правил карантину, правоохоронці проводитимуть профілактичні бесіди з порушниками, а якщо це не допомагатиме – складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення. Також перевірятимемо, як виконують правила перебування у самоізоляції особи, котрі давали відповідні зобов’язання», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковнк поліції Василь Віконський.

Особливу увагу правоохоронці приділятимуть відпрацюванню парків, скверів та місць відпочинку з метою недопущення масових скупчень людей та забезпечення дотримання карантинних обмежень, передбачених постановою Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, постановою Головного санітарного лікаря України МОЗ від від 21.03 2020 року та Закону України «Про захист населення від інфекційних хворіб».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ