Поліція України перейшла на посилену службу

Поліція України переходить на посилений варіант несення служби. Про це Сергій Князєв заявив під час засідання Ради національної безпеки та оборони.

Президент Петро Порошенко закликав затвердити план заходів, які би забезпечили попрядок на вулицях у «цей час».

«Такий план підготовлений, затверджений мною мною о 23:00, поліція переходить на посилений варіант несення служби. Ми зараз забезпечуємо охорону спільно з Нацгвардією консульських установ і посольств. Масових заворушень поки немає і ми забезпечимо, щоб їх не було в Україні на час даної ситуації», — сказав Князєв.

Зауважимо, учора, 25 листопада 2018 року, Росія підбила і захопила три українські кораблі. У результаті нападу і вогню на ураження постраждали українські військові моряки. Атака на українські військові судна відбулася поза межами вод окупованого Криму, які Росія вважає «своїми територіальними». Про це повідомили у прес-центрі командування Військово-морських сил Збройних сил України.
Росія застосувала зброю на ураження українських військових кораблів.
«За оперативною інформацією малі броньовані артилерійські катери «Бердянськ», «Нікополь» вражені вогнем противника та втратили хід. Рейдовий буксир «Яни Капу» також примушений до зупинки. Кораблі захоплені спецназом РФ. Також є інформація про шістьох поранених українських військових моряків», – йдеться в повідомленні прес-центру командування ВМС ЗС України.
Як відомо, прикордонні кораблі РФ, 25 листопада, у Азовському морі протаранили буксир Військово-морських сил ЗСУ.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ