Поліція закликає мешканців Львівщини утриматись від провокативних акцій

Працівники поліції закликають усіх мешканців Львова та області 8 та 9 травня бути взаємоввічливими, не використовувати заборонену символіку, утримуватись від провокативних акцій та заяв, а також не порушувати публічний порядок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.
8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, 9 травня – визначений як державне свято – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У Львові традиційно в ці дні відбуваються поминальні заходи та покладання квітів до могил та меморіалів, зокрема до Пам’ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328», на Марсовому полі, на Пагорбі Слави та інші.
Для забезпечення публічного порядку у Львові буде збільшено кількість патрулів, слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюватимуть вибухотехніки та кінологи – щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів. Окрім того, у місцях проведення заходів працюватимуть групи превентивної комунікації.
Разом з поліцейськими охорону публічного порядку на Львівщині забезпечуватимуть бійці Національної гвардії України та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.
Працівники поліції закликають усіх мешканців Львова та області бути взаємоввічливими, не використовувати заборонену символіку, утримуватись від провокативних акцій та заяв, а також не порушувати публічний порядок. Це ж стосується хуліганських проявів та актів вандалізму.
У випадку якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, а також у випадку виявлення підозрілих чи небезпечних предметів, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ