Понад 11 кг наркотиків на майже 7 млн грн

Понад 11 кілограмів наркотиків на майже сім мільйонів гривень: волинські поліцейські ліквідували злочинне угрупування з ознаками організованості, що діяло на міжрегіональному рівні.

Заключний етап щодо ліквідації наркосиндикату з міжрегіональними зв’язками провели 9 вересня, затримавши в Івано-Франківську 26-річну організаторку злочинного угрупування. При ній виявили та вилучили три кілограми особливо небезпечної психотропної речовини Альфа «PVP» та амфетамін – на загальну суму понад 2 мільйони гривень. Ще понад півтора кілограми наркотиків вилучили наступного дня на Волині: фігуранти підготували їх для подальшого продажу.
Заходи з реалізації проводили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Волинській області, з використанням сил та засобів оперативних служб і відділу кримінального аналізу, спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП, управлінням СБУ в області, за сприяння працівників управлінь боротьби з наркозлочинністю поліції Черкаської, Івано-Франківської, Львівської областей. Процесуальне керівництво – Волинська обласна прокуратура.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ