Понад 20% теплової енергії зекономили обласні бюджетні установи у порівнянні з минулим роком

Також вдалося скоротити використання природного газу і води. Електроенергія – спожита на рівні минулого року.

У зв’язку зі збройною агресією російської федерації та підвищенням інтенсивності ракетних обстрілів, коли через масовані атаки знищено понад 30 відсотків об’єктів енергетичної інфраструктури України, обов’язок кожного — забезпечення належного та якісного контролю за витрачанням енергоресурсів та економного їх використання. До цього закликає Львівська обласна військова адміністрація.

Так, за 9 місяців цього року обласним бюджетним установим вдалося зменшити використання енергоносіїв у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

«Завдяки відповідальному ставленню до споживання енергоресурсів, проведених енергозберігаючих заходів, частково сприятливих кліматичних умов, а також незважаючи на розміщення внутрішньо переміщених осіб, за 9 місяців 2022 року упорівнянні з аналогічним періодом 2021 року, отримали економію в споживанні обласними бюджетними установами теплової енергії на 20,8%, природного газу – 10,4%, води – 0,8%. Електроенергія — спожита на рівні минулого року. Згадане дозволило зекономити значний обсяг коштів обласного бюджету.

Тому, сподіваємося на розуміння і продовжуємо відповідально ставитися до споживання енергоносіїв у військовий час» — зазначив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ