Попри Пасху окупанти продовжують атакувати українські позиції

За добу, 27 квітня 2019 року, збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів. Про це повідомили у прес-центрі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” збройні формування Російської Федерації 10 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил:
– з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів – біля населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ;
– з зенітних установок, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу села ЧЕРМАЛИК;
– двічі з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населених пунктів НОВОСЕЛІВКА ДРУГА і ПІЩЕВИК;
– тричі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів КРАСНОГОРІВКА, ЛЕБЕДИНСЬКЕ і ПІСКИ;
– тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів ЛЕБЕДИНСЬКЕ і НОВОТРОЇЦЬКЕ.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник тричі обстріляв позиції українських захисників:
– з станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту ЛУГАНСЬКЕ;
– двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів ПІВДЕННЕ і НОВООЛЕКСАНДРІВКА.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об’єднаних сил. За даними розвідки, 27 квітня трьох окупантів було знищено, шість – поранено.

Від початку поточної доби ворог з гранатометів різних систем обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту КРИМСЬКЕ в районі відповідальності оперативно тактичного угрупування “Північ”.

На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ