Послуга замовлення спеціальних вагонів для людей з інвалідністю

“Укрзалізниця” запустила послугу замовлення спеціальних вагонів для людей з інвалідністю. Про це повідомив голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

“Зараз у компанії 15 спеціальних вагонів, 12 надаються на замовлення, а ще 3 курсують за постійними маршрутами. Щоби замовити поїздку в такому вагоні, потрібно зареєструватися в кабінеті користувача, ввести особисті дані та інформацію про маршрут. Це можна зробити тут: http://www.uz.gov.ua/passengers/persons_with_disabilities/ “, – повідомив Євген Кравцов.

Також Кравцов сказав, що необхідно обов’язково зазначити, чи потрібна пасажиру допомога працівників вокзалу при посадці і висадці з поїзда, уточнити, чи буде в дорозі супроводжуючий. «Далі електронною поштою відправимо бронь-замовлення. Сервіс працює вже у повноцінному режимі. Якщо будуть питання при оформленні, відповіді нададуть у службі підтримки», – сказав керівник «Укрзалізниці».

Також Кравцов анонсував, що незабаром з’являться сервіси онлайн-замовлення вагонів-автомобілевозів і лист очікування при купівлі квитків.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ