Повідомте про корупцію!

Яворівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області повідомляє:
“Якщо у Вас є достовірна інформація про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» посадовими особами Державної служби України з надзвичайних ситуацій Ви можете надати допомогу в запобіганні і протидії корупції в ГУ ДСНС України у Львівській області, повідомивши інформацію через спеціальну телефонну лінію, офіційний веб-сайт, захищену та загальну електронну пошту ГУ ДСНС України у Львівській області, іншими засобами поштового зв’язку, на особистому прийомі.

Спеціальні телефонні лінії, за якими приймаються повідомлення про корупційні правопорушення:
Телефон довіри ГУ ДСНС України у Львівській області – (032) 255-42-01
Сектор з питань запобігання та виявлення корупції – (032) 270-71-98
Спеціальна телефонна лінія ДСНС України, за якою приймаються повідомлення про корупційні правопорушення (цілодобово) – (044) 289-12-41

Електронна пошта (рекомендовано подавати повідомлення у сканованому виді) – sbtzk@lv.mns.gov.ua

Письмово: засобами поштового зв’язку, особисто до канцелярії, у скриньку для кореспонденції апарату ГУ ДСНС Україниу Львівській області, на адресу: 79008, м. Львів, вул. Підвальна, 6.
Надану Вами інформацію буде розглянуто, якщо вона стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені. Інформацію буде використано ГУ ДСНС України у Львівській області, як джерело для прийняття рішення щодо необхідності проведення перевірки або іншого реагування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ