Президент Зеленський прибув до Львова

Президент України Володимир Зеленський вже прибув до Львова. Він записав відеозвернення з площі біля памʼятника Шевченку.

Сьогодні – рішення про початок переговорів про вступ у Європейський Союз. Після цього кроку ще будуть наступні. Це велика робота – інтегрувати державу, усі інституції, усі норми до Євросоюзу. Але зробимо. Україна вже не раз доводила, на що ми здатні. Буде й інше переможне рішення – буде час, коли зможемо відсвяткувати вступ України у Євросоюз.

Зараз в Україні у багатьох піднесений настрій, і це важливо, це мотивація. І я вітаю всіх вас, кожного й кожну, з тим, що вдалося. Вдалося всім нам, хто єдністю України зміцнює єдність усієї Європи. Я хочу особливо подякувати всім нашим хлопцям і дівчатам, усім чоловікам і жінкам, які бились і б’ються заради України, які зараз у боях, які захищають волю України, які допомагають нашим воїнам – лікують, тренують, завозять зброю, виробляють зброю. Усе, чого ми досягаємо, було б неможливе без тієї героїчної сміливості наших людей, нашого народу, яка так надихає весь світ.

Хоч би що відбувалося – працюємо, бʼємось та збільшуємо силу України. Вірте у свої сили!

Слава Україні!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ