Проща до найстарішої на Львівщині чудотворної каплиці

У неділю, 19 серпня 2018 року вірян запрошують до с. Бориничі на Жидачівщині, де 155 років тому з’явилася Богородиця.
Відновити духовні сили, отримати зцілення і принести Богові молитву за рідних і близьких – з такими намірами запрошують на прощу до Боринич біля Ходорова до найстарішої чудотворної каплиці Львівщини.
Саме цьогоріч, 19 серпня, виповнюється 155 років після чудотворного явлення Пречистої Діви Марії у Бориницькій капличці. Тут відбувалося чимало чудес і оздоровлень, а 1865 р. німа дівчинка-пастушка вперше заговорила, коли випила води з місцевої кринички. Дівчинці з’явилася Богородиця і зцілила її.
Згодом граф Володимир Борковський фондував спорудження каплички на цьому місці. Невипадково Папа Пій ІХ надав відпустову грамоту. У радянські часи капличку неодноразово руйнували, а джерельце засипали землею. Однак у 1988-ому місцевий священик з парафіянами відбудували капличку. Таким чоном, цілюща вода з Боринич уже понад 150 років дарує здоров’я духовне і тілесне усім прочанам.
19 серпня, у свято Преображення Господнього, запрошуємо до особистої переміни під покровом любові Богородиці! Локація – Жидачівський район, с. Бориничі. Початок Літургії о 12 год. Тел. для довідок 067 673 33 09
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ