Протягом минулої доби армія РФ завдала сім ракетних та 70 авіаударів – Генштаб ЗСУ

На Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках протягом минулої доби відбулось 53 бойових зіткнення, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України 21 травня.

«Протягом минулої доби противник завдав сім ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 48 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура», – кажуть українські військові.

Також за інформацією Генштабу ЗСУ, за минулу добу авіація Сил оборони завдала десять ударів по по районах зосередження особового складу та військової техніки армії РФ, було знищено чотири ударних та сім розвідувальних безпілотників різних типів.

«Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили чотири райони зосередження озброєння та військової техніки, один склад боєприпасів, чотири артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони та ще одну важливу ціль ворога», – зазначають у ЗСУ.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ