Романа Гринкевича оголосили в розшук

Оголошено в розшук одного з членів злочинного угруповання — близького родича львівського бізнесмена, викритого на оборудках із закупівлями одягу для ЗСУ.

За інформацією «Української правди», мова йде про Романа Гринкевича.

Бюро викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Вони завдали державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень. Вчора 5 членам угруповання було повідомлено про підозру та затримано, однак один з них досі переховується.

«Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку», – наголосила Тетяна Сапьян.

Вона повідомила, що близького родича львівського бізнесмена оголошено в розшук.

«Якщо вам відомо про його місце перебування повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав», – зауважила вона.

Нагадаємо, що 29 грудня 2023 року львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали працівники ДБР за спробу дати хабар в $500 тис. одному із керівників Бюро. 500 тисяч доларів США пропонувалися за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження. Наразі він перебуває під вартою.

Компанії, зареєстровані на членів сім’ї Гринкевича, підозрюють в махінаціях з закупівлями для Міністерства оборони на 1,5 мільярда гривень.

Суд обрав Гринкевичу запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Компанія Гринкевича, чиї фірми підозрюють у махінаціях з закупівлями для ЗСУ, виграла один з найдорожчих тендерів Львівської ОВА.

Згодом Гринкевичу у СІЗО оголосили нову підозру.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ