Росіяни вдарили ракетами по Львову: вибуховою хвилею пошкоджено будинки

Сьогодні вранці, 15 лютого, росіяни завдали ракетного удару по Львову.

Повітряну тривогу оголосили по всій країні близько 5:00. Ракети постійно маневрували та змінювали напрямок. Перші вибухи у Львові пролунали орієнтовно о 6:30.

«Львів. Дуже гучно. Нічого не знімаємо. Ніде не викладаємо. Працює ППО», – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За деякий час міський голова Львова повідомив про влучання російської ракети по місту. У деяких будинках вибуховою хвилею вибило вікна.

«Є влучання по місту. За попередньою інформацією, у кількох будинках Львова на вулиці Науковій вибуховою хвилею повибивало вікна. Інформації про потерпілих поки немає», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відбій повітряної тривоги по країні оголосили о 7:10.

Згодом очільник Львівщини Максим козицький повідомив про влучання в об’єкт інфраструктури у Львові, а також про постраждалих унаслідок ракетного удару.

«Під час вранішньої атаки по Львову постраждали дві людини. Це чоловік та жінка, які живуть у будинках на Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці.

Зафіксували влучання в обʼєкт інфраструктури у Львові. Триває пожежа.

У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч.

Зараз на місці працюють всі служби. Інформація доповнюється», – повідомив Козицький.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ