Розпочалась реєстрація авторів кращих проектів про Листопадовий Чин

З 25 вересня 2018 року Львівська міська рада розпочинає прийом документів на участь у преміювання авторів кращих проектів в галузі висвітлення історії подій Листопадового Чину та періоду ЗУНР на 2018−2019 рр. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Ця Програма затверджена ухвалою сесії міської ради № 3862 від 20.09.2018 «Про затвердження Програми преміювання авторів кращих проектів в галузі висвітлення історії подій Листопадового Чину та періоду ЗУНР на 2018−2019 рр.». Відповідно до цієї Програми, 10 авторів кращих проектів у галузі висвітлення історії подій Листопадового Чину та періоду ЗУНР, отримають одноразові грошові винагороди у розмірі 25 тис. грн. Прийом документів триватиме до 25 жовтня 2018 року включно.

Для участі у конкурсі, Кандидати подають через Центр надання адміністративних послуг або шляхом подачі Електронного звернення на офіційній веб-сторінці Львівської міської ради такий пакет документів:

1. Заяву на участь у конкурсі та згоду про використання і обробку персональних даних (додаток 2 до цієї Програми).
2. Опис проекту, який був реалізований чи завершений у 2018 році., оформлений машинописом (з ілюстраціями у разі необхідності) та у вигляді електронної презентації.
3. Рецензію на проект та рекомендаційні листи, надані авторитетними науковцями із обраної галузі проекту.
4. Рекомендаційні листи (за наявності).
5. Завірену копію паспорта громадянина України.
6. Копію довідки про присвоєння індивідуального податкового номеру.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ