Садовий хоче взяти новий кредит в €50 млн на будівництво 1 км трамвайної колії

У Львові мають план продовжити трамвайну колію маршруту №6 до вул. Щурата за €50 млн, хоча 11,5 км трамвайної колії на Сихів змогли зробити за 27, 5 млн.

Про це пише ЕспресоЗахід.

На комісії законності, депутатської діяльності Львівської міськради начальник управління інвестицій та проєктів ЛМР Андрій Павлів презентував проєкт ухвали “Про затвердження намірів Львівської міської ради щодо реалізації проекту реконструкції вул. І. Миколайчука з метою покращання транспортної доступності до Національного реабілітаційного центру “Незламні”.

“Для покращання транспортної доступності до Національного реабілітаційного центру “Незламні” та навколишнього мікрорайону місто планує реконструкцію вул. І. Миколайчука з продовженням трамвайної лінії від кінцевої зупинки трамваю №6 до вул. Щурата. Дана трамвайна лінія зможе забезпечити Національний реабілітаційний центр “Незламні” ранспортним сполученням не лише з центром міста та вокзалом, а також з іншими частинами міста. Після реалізації трамвайного маршруту до вулиці Щурата, пасажиропотік на сусідній вул. Мазепи знизиться на 3000 пасажирів/добу в обох напрямках, що дозволить зменшити навантаження на транспортну систему мікрорайону в пікові години. Реалізація даного проекту планується за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку”, – мовиться в інформаційній довідці до проєкту ухвали.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ