Школи Львівщини закликають долучатися до програми «Healthy Schools»

Заклади загальної середньої освіти України до 8 жовтня мають змогу зареєструватися у програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Про це повідомляє Освітній портал Львівщини.

Для участі у проекті потрібно: заповнити заявку на сайті; розробити план «здорових» активностей на цей навчальний рік; кожні два тижні подавати звіти; брати участь в інших активностях проекту і вигравати призи. Стартує програма 15 жовтня 2018 року.

«Школи, які дійдуть до фіналу, у квітні буде запрошено до Києва для звітної презентації. За результатами реалізації міні-проектів найактивнішим закладам освіти буде виділено гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій на загальну суму 10 000 USD», – йдеться в повідомленні.

Довідка
«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» у рамках програми Mondelēz International Foundation за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Інституту модернізації змісту освіти та Національного олімпійського комітету.
Її мета – популяризація здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції «здорового дизайну» рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ